Κεχαγιάς Νικόλαος - Οδοντίατρος

Τον Ιούλιο του 2009 απέκτησε το πτυχίο της οδοντιατρικής με τίτλο Dr. Medical dentist (DMD) από το Πανεπιστήμιο Semmelweis.

Κατόπιν υπηρέτησε στη πολεμική αεροπορία ως υγειονομικός οδοντίατρος.

Τα επόμενα 2 έτη εργάστηκε στο οδοντοπροσθετικό τμήμα του 251 ΓΝΑ και στη συνέχεια για ένα χρόνο στο γναθοπροσωπικό τμήμα του 401 στρατιωτικου νοσοκομειου.

Παράλληλα παρακολούθησε τεχνικές οστικής ανάπλασης και διαχείριση μαλακών ιστών με τη διαδικασία PRGF στο Μainheim της Γερμανίας.

Το 2012 μετέβει στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (ΝΥU college of dentistry) όπου μετεκπαιδεύτηκε στο τομέα της εμφυτευματολογίας.

Εχει παρακολουθήσει πλήθος οδοντιατρικών σεμιναρίων τόσο για την αισθητική οδοντιατρική οσο και για την εμφυτευματολογία.

Από το 2013 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη περιοχή Χολαργού.

  • Όψη πορσελάνης

    Όψη πορσελάνης Όψη πορσελάνης είναι μια λεπτή επιφάνεια πορσελάνης, η οποία προσκολλάται πάνω σε ένα δόντι για να βελτιώσει το χρώμα και το σχήμα του δοντιού. Οι όψεις πορσελάνης χρησιμοποιούνται κυρίως σε…
  • Bonding δοντιών

    Bonding δοντιών Bonding δοντιών είναι μια τεχνική που εφαρμόζεται για την βελτίωση του σχήματος και χρώματος των δοντιών με την βοήθεια των σύνθετων ρητινών. Η τεχνική αυτή χρησιμοποιείται κυρίως: κλείσιμο κενών μεταξύ…
  • Φθορίωση

    Φθορίωση Η φθορίωση δοντιών είναι μια θεραπεία κατά την οποία ο οδοντίατρος τοποθετεί τζελ φθορίου πάνω στην επιφάνεια των δοντιών με σκοπό την πρόληψη εμφάνισης τερηδόνας. Τα παιδιά είναι η πρώτη…
Copyright © 2015 All Rights Reserved
Kechagias Nikos - Dentist


κατασκευή ιστοσελίδων webmac
υπηρεσίες ιατρικού marketing Health Solutions
Φανερωμένης 22, Χολαργός 210 6533300    
MapFaneromenisGR