Κεχαγιά Αργυρώ - Ορθοδοντικός

Τον Ιούνιο του 2006 απέκτησε το πτυχίο της Οδοντιατρικής από το Πανεπιστήμιο του Manchester της Μεγάλης Βρετανίας. Αμέσως μετά ξεκίνησε να δουλεύει ως γενικός οδοντίατρος σε μια πολυκλινική στο Chester. Στη συνεχεία εργάστηκε στο Μanchester Royal Infirmary στο τμήμα της γναθοχειρουργικής. Το έτος 2008-2009 ασχολήθηκε με την οδοντιατρική φροντίδα παιδιών και ατόμων με ειδικές ανάγκες σε διάφορες κλινικές στην ευρύτερη περιοχή του Manchester.

Τo 2009 απέκτησε τον τίτλο Membership of Dental Surgery of the Royal College of Surgeons in Edinburgh MFDS (rcsed) μετά από εξετάσεις που την κατέστησε μέλος του κολλεγίου του Ενδιμβούργου.

Το 2009-2012 φοίτησε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης όπου ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Ορθοδοντικής και παράλληλα απέκτησε το τίτλο του Μεταπτυχιακού (MSc).

Ξεκίνησε να εργάζεται ως ορθοδοντικός στο ιδιωτικό της ιατρείο και παράλληλα εργάσθηκε ως ορθοδοντικός στη οδοντιατρική κλινική του Ταμείου Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας.

Είναι κάτοχος πιστοποίησης Invisalign και clear Aligner και μέλος των ελληνικών ορθοδοντικών εταιριών, της ευρωπαϊκής ορθοδοντικής εταιρίας, καθώς και μέλος του The World Federation of Orthodontics.

Είναι ενεργό μέλος ορθοδοντικών συνεδρίων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με ομιλίες και επιτοιχιες παρουσιάσεις, καθώς και δημοσιευμένες ερευνητικές εργασίες.

  • Όψη πορσελάνης

    Όψη πορσελάνης Όψη πορσελάνης είναι μια λεπτή επιφάνεια πορσελάνης, η οποία προσκολλάται πάνω σε ένα δόντι για να βελτιώσει το χρώμα και το σχήμα του δοντιού. Οι όψεις πορσελάνης χρησιμοποιούνται κυρίως σε…
  • Bonding δοντιών

    Bonding δοντιών Bonding δοντιών είναι μια τεχνική που εφαρμόζεται για την βελτίωση του σχήματος και χρώματος των δοντιών με την βοήθεια των σύνθετων ρητινών. Η τεχνική αυτή χρησιμοποιείται κυρίως: κλείσιμο κενών μεταξύ…
  • Φθορίωση

    Φθορίωση Η φθορίωση δοντιών είναι μια θεραπεία κατά την οποία ο οδοντίατρος τοποθετεί τζελ φθορίου πάνω στην επιφάνεια των δοντιών με σκοπό την πρόληψη εμφάνισης τερηδόνας. Τα παιδιά είναι η πρώτη…
Copyright © 2015 All Rights Reserved
Kechagias Nikos - Dentist


κατασκευή ιστοσελίδων webmac
υπηρεσίες ιατρικού marketing Health Solutions
Φανερωμένης 22, Χολαργός 210 6533300    
MapFaneromenisGR